Tangled champagneglazen
Trakteer uzelf op schoonheid en geniet van elke slok dankzij een uniek glas op een lange steel. De handgeblazen champagneglas is geschikt voor echte champagne, mousserende wijn, prosecco en andere mousserende wijnen, die dankzij de vorm van het glas de kans krijgen om hun geur, smaak en aroma volledig te ontwikkelen. Het is een handgeblazen glas en elk glas is een uniek.
Origineel geblazen glas
De champagnecoupe, met zijn brede, feestelijke kom en elegante uitstraling, straalt een tijdloze charme uit. Het roept een gevoel op van grandeur en viering, waardoor het perfect is voor speciale gelegenheden en feestelijke momenten. Het is een eerbetoon aan een rijke geschiedenis en een symbool van elegantie uit het verleden. Als je uit een champagnecoupe drinkt, voel je je verbonden met een traditie die teruggaat tot iconische feesten en stijlvolle festiviteiten. Kortom, de champagnecoupe brengt een vleugje vintage glamour en draagt bij aan een gedenkwaardige en feestelijke sfeer.
Kleuren varianten
Van de tijdloze helderheid van Kristal tot het betoverende Roze dat romantiek in elke setting brengt. Laat je meeslepen door de diepe, mysterieuze tinten van Paars en de verfrissende sereniteit van Aquamarijn en Azure. Ervaar de magie van kleurverandering met de unieke Alexandrite en ontdek de ingetogen elegantie van Smoke.
Schoonheid en kracht liggen in eenvoud
Het unieke glas is geschikt voor een heerlijke wijn met bubbels. De wijnfles met mousserende wijn moet discreet ontkurkt worden. U schenkt geen vol glas, het is ideaal om het tot een derde of kwart van het glas te vullen. De temperatuur van de basissoorten mousserende wijnen moet 9 graden zijn om hun smaak en aroma te laten opvallen. Vintage soorten mousserende wijn moeten bij het serveren worden gekoeld tot een temperatuur van 10 tot 11 graden, en de hoogste kwaliteit champagne moet zelfs 12 tot 13 graden zijn. Geniet van de smaak en het aroma van echte champagne uit de cabaret champagneschaal.